Hair & Make-Up Artist Malene Micha

Malene Micha er en selvstændig erhvervsdrivende med speciale i styling af hår og make-up til modebilleder. Hun arbejder tæt sammen med forskellige fotografer, og formår herigennem at skabe fotografier af enestående høj kvalitet.

Malene Micha havde en meget simpel hjemmeside, der fremviste enkelte udvalgte billeder fra hendes portefølje. Hjemmesiden bar præg af de tekniske restriktioner, idet den kun viste et mindre antal billeder i et slideshow.
Malene Micha ville gerne have en ny hjemmeside med udvidet funktionalitet. Ud over en mere avanceret billedvisningsform, skulle den indeholde informationer og en kontaktformular. Billedvisningen var den vigtigste del. Hun lagde stor vægt på, at den nye hjemmeside skulle være unik og give kunden mulighed for at bladre igennem billederne. Det var også at krav, at hjemmesiden skulle kunne indeholde hele portefølje. På baggrund af disse ønsker valgte Malene Micha at kontakte substans.

Efter fælles brainstorming og udvikling af en konkret kravspecifikation, fortsatte udviklingsprocessen hos substans - med løbende kommunikation med Malene Micha.
I designprocessen blev der lagt vægt på, at denne side skulle skille sig ud fra mængden ved ikke at anvende Adobe Flash-teknologien. Grunden til denne beslutning var, at der på denne måde kunne opnås fordele i forhold til søgemaskineoptimering og visning på mobile enheder som f.eks. Apple iPad.
Fravalget af Flash resulterede dog også i øget krav om effektiv programmering af JavaScript og optimering på tværs af de populære browsere. Samarbejdet med Malene Micha var gensidigt udbytterigt, og hjemmesiden blev leveret inden for det fastsatte tidsestimat.

Hjemmesiden er i drift i dag, og i den har Malene Micha en moderne platform, som kan fremvise de kreative designs på en lækker måde. Hjemmesiden er da også jævnligt årsag til positive tilbagemeldinger fra kunder. Vi hos substans er stolte af, at kunne medvirke til at udvide kundekredsen hos Malene Micha.

Substans, har med deres engagement og ekspertise fremmet min forretning. Jeg er yderst tilfreds med det færdige produkt, og vil altid vælge substans til fremtidige opgaver.   - Malene Micha, Hair & Make-Up Artist

Tilbage