PersonalNetworker

PersonalNetworker hjælper erhvervsledere og specialister i Danmark med at styrke deres professionelle netværk. Ved at levere effektive værktøjer, som sikrer skabelsen af succesfulde relationer, og ved at tilbyde det fortrolige rum som rammen om sparring og innovation, kan PersonalNetworker hjælpe kunden med at udvikle kompetencer og skabe et netværk der fokuserer på kundens målsætninger.

For at kunne sammensætte relationer på den mest optimale måde, anvender Personal Networker en række avancerede beregningsmetoder til matching af medlemmer. For at udvikle disse metoder kræves både indsigt i de forretningsmæssige krav og en stærk forståelse af de centrale principper i algoritmedesign.
Derfor tog Personal Networker kontakt til substans softwareudvikling.

Efter et møde mellem vores arkitekter og networking-specialister fra PersonalNetworker, påbegyndte vi en udviklingsproces med fokus på gennemsigtighed, hyppige resultater og jævnlig feedback fra kunden.                         
Ved den fastsatte deadline leverede substans en beskrivelse af den udviklede metode og et brugervenligt værktøj, som PersonalNetworker kan bruge til selv at finpudse beregningsmetoden.

Systemet er i drift i dag, og vi hos substans er stolte af at have bidraget til at skabe bedre relationer i erhvervs­livet.

Tilbage